Select Page

Service

Prijzenlijst

Teflon lakpantser Behandeling

Alleen in combinatie met exterieur of volledige behandeling
60
  • Een Tefon pantser behandeling houd in, dat er met een wax word gepoetst. Door deze wax komt er een laag op het voortuig die voor een diepere en gladdere glans zorgt. 

Bekleding Stomen

50
  • Belkeding stomen
  • Instomen met reinigingsmiddel
  • Hardnekking vuil los borstelen
  • Met stoom terug zuigen tot het schoon is
  • Laten drogen

Koplamen polijsten

60
  • Reingen koplampen van grof naar fijn
  • Schuren van koplamen van grof naar fijn
  • Polijsten en afwerken met speciale wax ( tot uitgewerkt om glans te bewaren )

Al onze prijzen zijn vanaf prijzen, voor extreme vervuiling zullen wij een toeslag berekenen. 

Banden service

Uw banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto en zijn verantwoordelijk voor uw veiligheid en comfort tijdens het rijden. Maar na verloop van tijd kunnen banden verslijten en moeten ze worden vervangen of gerepareerd. Boersma Car Polish biedt u een complete bandenservice.

Boersma Car Polish biedt bandenservice voor alle soorten auto’s en banden, zowel zomer- als winterbanden. Onze technici zijn opgeleid om voor elk type band de beste oplossing te bieden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw banden in topconditie verkeren. Mocht u intresse hebben neem gerust contact met ons op! 

Banden vervangen

Uw auto laten uitlezen dat is geen probleem! Kom gerust langs of neem contact met ons op voor een afspraak!

Airco service hoorn

Airco service

Uw airco heeft jaarlijks een goede airco service nodig. Wij kunnen uw airco reinigen en vullen zodat we problemen zoals geen (minder) koude lucht of nare luchtjes. De verschillende soorten airco service hangt af van het type auto! Neem contact met ons op wat voor u de beste oplossing is! 

Als u vermoedt dat er een lek in uw aircosysteem zit, kunt u fluoridecontrastvloeistof aan uw bestelling toevoegen. Contrastvloeistof is een 100% geconcentreerde fluorescerende vloeistof die het opsporen van lekkages met een UV-lamp vergemakkelijkt. Het schermmiddel vermengt zich met het koelmiddel en de compressorolie. Op deze manier komt het kleurmiddel in de gehele conditioner. Als er een lek in de airconditioner is, lekt er een kleine hoeveelheid contrastvloeistof uit en wordt deze zichtbaar voor de monteur van de airconditioner. Dit betekent dat het lek is gevonden en we kunnen overgaan tot het verhelpen van het probleem. 

Airco service R134a
Neem contact op voor prijzen!

Airco service 1234yf
Neem contact op voor prijzen!

Wist u dat wij ook campers, boten en caravans schoonmaken, intresse? Kom langs on neem contact op!

Kernweg 15, 1627 LC Hoorn

Elke werkdag geopend

Van 08:00 t/m 17:00

Telefoon

0613301731 / 06 30212531